Posetite nas
Novi Sad, Narodnog fronta 22, III sprat, stan 9
Pozovite nas
065/ 301 99 30 | 021/ 301 99 29
Radno vreme
PON-PET: 7:30-21:00 i SUB: 9:00-16:00

Upoznajte naše terapeute

 

Vladimir Petrović

Vladimir Petrović

Fizioterapeut

Vladimir Petrović

Osnivač i vlasnik studija Kinetix. Srednjoškolsko obrazovanje stekao je u Somboru u srednjoj medicinskoj školi „Dr Ružica Rip“, smer fizioterapeutski tehničar. Nakon toga završava Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija u Beogradu, smer strukovni fizioterapeut. Praktično i kliničko iskustvo stekao na klinici za medicinsku rehabilitaciju Kliničkog centra Vojvodine u oblasti neurologije, ortopedije sa traumatologijom, reumatologije. Iskustvo u oblasti sportske medicine stekao radom u Fudbalskom savezu Srbije. Nastavlja postdiplomske edukacije iz oblasti manuelne terapije i osteopatije.

 

Kad je reč o pacijentima i njihovom boljitku, uvek sam u potpunosti iskren i trudim se da svakome posvetim punu pažnju kako bi rezultati terapije bili što bolji. Ljudi se često demorališu ukoliko su pre povrede bili aktivni, pa je podrška u toku rehabilitacije veoma važna. Srce mi je puno kada vidim koliko postanu radosni kada se reše bola, oporave i ojačaju svoje telo. To je jedan od glavnih razloga zbog kojeg toliko volim svoj posao.

Tatjana Đukić

Srednju medicinsku školu „Draginja Nikšić“ smer - fizioterapeutski tehničar, završila je u Sremskoj Mitrovici, 2013. godine. Iste godine upisuje Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija u Beogradu i završava za strukovnog fizioterapeuta kao i strukovnog radnog terapeuta. U toku studija završila i školu „Đuro Salaj“ u Beogradu kao manuelni terapeut (sve vrste masaža, refleksologija, limfna drenaža). Pohađala razne seminare u oblasti fizioterapije, školu rehabilitacije u sportu, kao i kurs PNF-a.

 

Volim da pomažem ljudima i ispunjava me što imam prilike da radim u jednom uglednom studiju za fizikalnu i manuelnu terapiju kao što je Kinetix. Pristup koji imamo prema pacijentima je pre svega empatičan i ljudski. Čini mi se da to često nedostaje u našem poslu, a u pitanju je važan element koji utiče na uspešnost terapije.

Tatjana Đukić

Tatjana Đukić

Fizioterapeut
Miloš Vuković

Miloš Vuković

Fizioterapeut

Miloš Vuković

Završio Srednju medicinsku školu „7. April“, smer – fizioterapeutski tehnicar u Novom Sadu, 2011. godine. Iste godine upisuje Medicinski fakultet u Novom Sadu, smer Osnovne akademske studije Medicinske rehabilitacije. Nakon završetka studija nastavlja da se edukuje i završava Tuina masažu, refleksologiju stopala, ventuze, kurs PNF-a, Dry Needling, manipulacije celog tela.

 

Pored rehabilitacije, Kinetix tim se bavi i prevencijom i edukacijom. Smatram da je veoma važno da, pogotovo u 21. veku, jednaku pažnju poklanjamo i oslobađanju stresa i napetosti, a ne samo saniranju povreda kada se one zapravo dogode. Verujem u holistički pristup zdravlju, kao i u važnost opuštanja i važnost brige o sebi. Masaže su neverovatno delotvorne u tom smislu.

Danilo Jovičić

Srednju medicinsku školu „7. April“ smer - fizioterapeutski tehničar završio u Novom Sadu 2014. godine. Iste godine upisao Medicinski fakultet Univerziteta u Novom Sadu, smer Osnovne akademske studije Medicinske rehabilitacije. Paralelno sa studijama završio i postdiplomske studije fizioterapije u Beogradu, Poznanu, Vroclavu (Poljska), Ingelhajmu (Nemačka) i Sofiji (Bugarska). Godine 2016., postao sertifikovani PNF terapeut. Pored rada sa pacijentima, radi i kao organizator stručnih edukacija iz oblasti fizioterapije i simultani prevodilac na internacionalnim kursevima.

 

U našoj struci je veoma važno stalno se edukovati i pratiti inovacije u terapijama i tehnikama. U Kinetix studiju, veoma ulažemo u edukaciju naših klijenata i pacijenata, uvek stojimo na raspolaganju za sva pitanja. Smatram da je ta otvorenost dobar način da motivišemo ljude da zauzmu proaktivan stav prema zdravlju, da brinu o sebi i da za sebe odaberu odgovarajuću fizičku aktivnost i tretmane koji im mogu pomoći da se zaista osećaju dobro.

Danilo Jovičić

Danilo Jovičić

Fizioterapeut